STIPENDIUM FRÅN CURAMUS-STIFTELSEN

 

Vi är oerhört glada och stolta över att vara ett av sju företag som förra veckan fick motta stipendium ifrån Curamus-stiftelsen! En stiftelse som med sitt ursprung i Borås och Sjuhärad verkar för att unga affärsidéer och entreprenörer ska få möjlighet att ta sina idéer och företag till nästa nivå, och som i vårt fall är en bekräftelse på att det vi gör är rätt!

Summan vi fick är öronmärkta till att anpassa Hey! Code för en global marknad, likväl som att språkanpassa programmet för de svenska skolorna. Förutom engelska får vi varje vecka frågor om andra språk där skolan idag har svårigheter att bemöta undervisningen och vi har nu möjlighet att lägga resurser på att möta både skolans önskemål och under 2019 kunna satsa på en ny marknad.  

Förutom att vi fick äran att ta emot ett stipendium bjöd kvällen på en inspirerande föreläsning om digitaliseringen i stort och AI i synnerhet. Den berörde många av de yrken och produkter som på sikt kommer att automatiseras och insikten om att digitaliseringen är vår nästa revolution blev starkare än någonsin! Vi gick därifrån fulltankade med energi och en känsla av att det vi gör både är viktigt och rätt. Framtiden är digital och vi ska skapa grunderna för framtidens stjärnor att bemästra den!

Årets stipendiater från vänster:   Maria Krafft Helgesson, Christina Ahlström, Julia Schröder, Lotta Lindsten, Melvin Wallin, Stefan Malmberg och Niklas Lindström.

Årets stipendiater från vänster:
Maria Krafft Helgesson, Christina Ahlström, Julia Schröder, Lotta Lindsten, Melvin Wallin, Stefan Malmberg och Niklas Lindström.

Tack Curamus-Stiftelsen för ett fantastiskt bidrag och en trevlig kväll!