PROGRAMMERING PÅ DISTANS

Vi är LIVE! Det som började som ett test förra sommaren visade sig vara en lyckad satsning och vi har sedan dess kunnat erbjuda löpande programmeringskurser för barn och ungdomar på distans.

Då mottagandet fallit väl ut och vi vill bredda tillgängligheten ytterligare har vi under vintern utvecklat en automatiserad version där du själv kan styra när just Du vill att din kurs ska börja. Inga fasta tider, ingen väntan på användarnamn, registrera dig och kom igång direkt! Vår unika möjlighet med personlig hjälp och support från programmerare är självklart kvar!

Med ett ökande behov på arbetsmarknaden och ett tilltagande intresse bland barn och unga vill vi vara det självklara valet att ta första steget ut i programmeringens kreativa värld, såväl för skola som för familjer. På nya Hey! Code registrerar du ditt eget användarnamn och kan sedan ta del av kurser, enskilda uppgifter eller skapa fritt efter egen fantasi. “Räck upp handen” och få hjälp om du fastnar, skapa ett spel eller en annan applikation och dela det med vänner och bekanta - möjligheterna är obegränsade!

Att genom vår plattform kunna erbjuda personlig support och vägledning gör att vi kommer nära användarna, oavsett vart i världen de befinner sig” - Karl-Johan, utvecklare.


Läs mer på vår hemsida eller klicka här för att komma igång direkt!

 
Registrering.JPG